Ребел Уилсън показа новата си любов

Любопитно 10.06.2022 19:09 Снимка: ДНЕС+

Ребел Уилсън показа новата си любов

Още от края на 2020 г. Ребел Уилсън обяви, че прави коренни промени в начина си на живот, защото иска да отслабне и да се чувства по-добре в тялото си.

Ясно е, че този процес е дълъг и не е никак лесен, но актрисата показа характер и резултатите са налице. Дори да не знаем какво точно показва кантара, видимо е, че Уилсън е свалила килограми.

Освен тази промяна, преди няколко седмици тя заяви, че е щастлива и във връзка. Тогава не пожела да даде подробности коя е половинката ѝ, но вече го направи.

В профила си в Instagram Ребел Уилсън публикува снимка с Рамона Агрума, която според People е мистериозната половинката, за която актрисата говори преди време. В описанието под поста Уилсън оцени доста високо новата си любов.

Тя написа, че през цялото време е търсела принца от приказките на Disney, но се е оказало, че е имала нужда от принцеса. Близък на актрисата казва пред People, че не я е виждал по-щастлива.

В началото на миналата година Ребел Уилсън прекрати връзката си с Джейкъб Буш, а по-късно сподели, че през лятото е имала няколко краткотрайни афери и затова иска да си почине малко от ходенето по срещи.

Към момента няма официална информация от колко време двете са заедно, но е поне от няколко месеца. Защото Уилсън публикува снимки в профила си в Instagram с Агрума, а и двете присъстваха заедно на партито след Оскарите.

Това, което знаем за Рамона Агрума, е, че е моден дизайнер и има свой собствен бранд - Lemon Ve Limon. Занимава се също така с дизайна на различни бижута. Първият контакт между двете пък се е осъществил по телефона, защото приятел на актрисата ги е "уредил". /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648