Райън Рейнолдс, коронавирусът, Британска Колумбия и призивът на актьора към младите хора

Любопитно 17.08.2020 13:40 Снимка: ДНЕС+

Райън Рейнолдс, коронавирусът, Британска Колумбия и призивът на актьора към младите хора

Не един или два пъти Райън Рейнолдс ни е демонстрирал чувството си хумор. Като напоследък най-често го прави на гърба на добрия си приятел Хю Джакман.

Отново през призмата на чувството за хумор Рейнолдс реши да призове всички млади канадци, които не приемат сериозно пандемията, да бъдат по-отговорни.

Преди няколко дни премиерът на канадската провинция Британска Колумбия Джон Хорган призова както Дедпул, така и Сет Роугън да му ударят едно рамо във вразумяването на хората.

И така в Twitter Рейнолдс публикува пост, на който се вижда снимка на Хорган, но чуваме неговия глас. Актьорът казва, че едва ли някой би искал здравни съвети от него, освен ако не са за пластични операции. 

Призовава младите канадци, които не носят маски и продължават да купонясват в големи тълпи, да бъдат по-разумни. Райън Рейнолдс дори шеговито ги помоли да не убиват майка му, която живее във Ванкувър, Британска Колумбия, откъдето е и родом актьорът.

Посланието му пък завършва отново с голяма доза хумор. Рейнолдс казва, че не смята, че той е най-подходящият човек да предаде това съобщение, защото самият той обича да купонясва. Неговите купони обаче се изразяват в това да седи сам в стая с чаша джин в ръка, гледайки първите 32 сезона на "Клюкарката"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448