Пролет / Лято 2021, сандали на платформа, обемни шапки и други модни акценти

Любопитно 01.04.2021 15:41 Снимка: ДНЕС+

Пролет / Лято 2021, сандали на платформа, обемни шапки и други модни акценти

Аксесоарите са неизменна част от външния ни вид и са също толкова важни, колкото и облеклото. И докато при мъжете изборът е по-ограничен, то при нежния пол възможностите да добавят още елементи в стила си са доста повече.

Модните брандове показаха колекциите си за Пролет / Лято 2021 и тенденциите за сезона вече са ясни. В случай че искаме да сме в крак с модата, ето и аксесоарите, които ще са на почит.

Сандали на платформа

Още в началото на 2021 г. усетихме накъде отиват нещата, защото високата и груба подметка преобладава и при затворените обувки. За разлика от миналата, когато дизайнерите заложиха на "сандалите на татко" (по-стилният модел на ортопедичните и планински варианти).

Това лято модните къщи се фокусират върху платформата. Като AMBUSH и Issey Miyake.

Шапки с периферия

Въпреки масовата изолация вкъщи, модните диктатори явно са оптимисти и виждат края на пандемията или поне разхлабване на мерките, защото предлагат да не излизаме без шапка, обемна обаче.

А от Hypebae дават друго предложение - да внесем още настроение чрез този аксесоар, като го сменяме по-често и разнообразяваме с различни по цвят, текстура и форма модели.

Сламени чанти

Това лято мнозина от нас може да не стигнат до плажа. Но поне чантите ни от слама, които винаги свързваме с морето, можем да извадим от гардероба, защото ще са част и от градската мода.

В случай че не разполагаме с чанти от слама, ще намерим в магазините, включително и онлайн, на The Row, Nanushka и Burberry.

Чанти за бутилки с вода

Хубавата бутилка с вода е не просто аксесоар, но и стилен трик, който пази от дехидратация.

За да си набавим обаче нужната доза от течността за деня, винаги е добре тя да ни е под ръка.

Компактните чанти, в които да държим нашата бутилка с вода, когато сме навън, са изключително полезен аксесоар, който набира популярност./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448