Признанията на Бела Хадид за депресията ѝ

Любопитно 19.01.2022 12:50 Снимка: ДНЕС+

Признанията на Бела Хадид за депресията ѝ

В по-голямата част от времето светът на богатите и известните ни изглежда като една сбъдната мечта. Но някои от тях не издържат на напрежението и решават да ни покажат и другата му страна, която далеч не е толкова бляскава и за завиждане.

Сред тях е и Бела Хадид, която не за първи път повдига темата за психичното здраве и огромното напрежение, на което са подложени звездите, особено в ерата на социалните мрежи. 

През есента на миналата година моделът публикува в профила си в Instagram няколко снимки, на които плаче - нещо, което й се случва всеки ден от години насам, както сама призна.

А като основна причина изтъкна несигурността, която изпитва, заради фалшивия облик, който демонстрира като част от професията си. И напомни на хората, че не всичко, което виждат в социалните мрежи, изглежда така и в действителност.

Сега Хадид говори отново за тези кадри пред WSJ. Magazine. По думите й, публикуването им я е направило "по-малко самотна", защото много хора са се свързали с нея, за да и споделят, че и те се чувстват по същия начин и преминават през подобни "депресивни периоди".

"Почувствах, че е добре за мен да кажа истината и дори смятах, че не мога вече да публикувам красивите си снимки", обяснява Бела, която не се срамува милиони да видят разплаканото й лице без грим, защото то отразява истински начина, по който се чувства в онзи момент.

Моделът признава, че има добри и лоши дни. В някои тревожността е по-малко, в други - повече. И в последните три години всеки път, когато не се чувства добре, заснема емоциите си и праща свое тъжно селфи на майка си или на терапевта си.

По този начин тя успява да запази истинската си същност и да даде свобода на чувствата си. Защото в противен случай просто може да загуби себе си, докато ние продължаваме да гледаме перфектните й снимки, предава Daily Mail./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648