"Приятели", Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и дрехите с благотворителна кауза

Любопитно 03.08.2021 17:52 Снимка: ДНЕС+

"Приятели", Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и дрехите с благотворителна кауза

Неведнъж актьорите от сериала "Приятели" са доказвали, че са си много близки и извън снимачната площадка. А сега те обединяват своята популярност за една добра кауза.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър споделиха в последните няколко дни в профилите си в Instagram снимки с тениски и суитчъри, шапки и чаши, които са от специална мърч колекция - Cast Collection.

Pоловината от приходите от продажбите ще отидат при благотворителни организации, които актьорите сами са избрали - например за подкрепа на психичното здраве и за жени, преживели сексуално насилие, предава Daily Mail.

От снимките виждаме, че дрехите са със забавни щампи на героите от сериала, придружени и с някоя и друга култова реплика от него. И сме сигурни, че феновете на "Приятели" вече нямат търпение да се сдобият с тях.

Колекцията от стоки ще бъде пусната на няколко етапа, отговарящи на последователността на сезоните на сериала. През следващите девет месеца на три пъти ще бъдат налични тениски, суитчъри, потници и чаши със щампи, свързани със сезони 1-3, 4-6 и 7-10.

Първата част от продуктите вече можем да закупим на сайта на Represent, като цените започват от 19.99 долара. Те ще са налични само в рамките на месец, но най-вероятно ще се изчерпат много по-бързо./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448