Приянка Чопра, Ник Джонас и защо се пазят повече по време на пандемия

Любопитно 07.08.2020 13:31 Снимка: ДНЕС+

Приянка Чопра, Ник Джонас и защо се пазят повече по време на пандемия

Хората приемат различно пандемията. Някои смятат, че рисковете са преувеличени и подценяват ситуацията, други демонстрират фатализъм, а трети просто се опитват да извлекат най-доброто от нея, доколкото това е възможно.

Какъв е случаят с една от най-красивите и влиятелни жени в света Приянка Чопра?

Пред People тя споделя, че се приспособява към "новото нормално" по време на пандемията от коронавирус, като се фокусира върху работата и семейството си. Много нейни проекти в крайна сметка се случват именно по време на карантина. "Разработих сериали и филми, писах и завърших мемоарите си. Това беше добро време за творчество, освен че беше абсолютно странно", обяснява Приянка, която не е само актриса, а и филмов продуцент.

Тя и съпругът ѝ Ник Джонас взимат допълнителни предпазни мерки, защото и двамата попадат в рискови групи, но все пак намират начин и да се забавляват със своите близки. "Аз съм астматик, а моят съпруг има диабет тип 1, така че трябва да бъдем още по-внимателни", казва тя.

За да не губи чувството си за нормалност, за нея е важно да има връзката с приятелите си, семейството си, дори и от дистанция. А що се отнася до това, кога тя ще може да излезе от дома си и да се върне към киното като актриса, и като продуцент, Приянка отговаря, че не знае, тъй като случаите на коронавирус в САЩ остават високи. "Светът е толкова несигурен", казва тя, но е готова да се върне на работа, спазвайки всички необходими мерки.

"Това е новото нормално и скоро няма да се върне това, което беше. Значи просто трябва да се примирим с тази реалност", добавя Чопра./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81566
GBP GBP 1 2.14389
RON RON 10 4.01155
TRY TRY 10 2.20125
USD USD 1 1.67954