Принц Уилям, принц Хари, статуята на принцеса Даяна и постигнаха ли съгласие

Любопитно 06.04.2021 18:10 Снимка: ДНЕС+

Принц Уилям, принц Хари, статуята на принцеса Даяна и постигнаха ли съгласие

Сложните отношенията между принцовете и братя Уилям и Хари са не от вчера и днес. А откакто ги делят хиляди километри разстояние, перспективата за помиряване сякаш изглежда все по-бледа. Но светлина в края на тунела все пак има.

След повече от година без срещи на живо, синовете на принц Чарлз и Даяна Спенсър най-сетне намериха тема, която да ги обедини. И това е паметта на тяхната майка.

Според информация в британски медии, Уилям и Хари трябва да застанат един до друг на официалното откриване на паметника на Лейди Ди в двореца Кенсингтън на първи юли, когато тя щеше да навърши 60 години.

Преди обаче да разберем дали това наистина ще се случи, принцовете са подновили комуникацията помежду си, за да изяснят подробности около създаването на монумента. Според източници от двореца, цитирани от Page Six, Уилям и Хари са дискутирали предложените проекти и са стигнали до консенсус за финалната визия.

Именно тяхното одобрение е ключово, за да започне изработването на статуята, а постигането му ни дава надеждата, че двамата братя наистина ще застанат рамо до рамо съвсем скоро и ще загърбят всички различия в името на покойната си майка./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78452
GBP GBP 1 2.27256
RON RON 10 3.96937
TRY TRY 10 1.90528
USD USD 1 1.61893