Принц Хари скарал Чарлз III със съпругата му Камила

Любопитно 14.05.2023 10:45 Снимка: ДНЕС+

Принц Хари скарал Чарлз III със съпругата му Камила

Кралската двойка спорела постоянно

Заради поканата към сина си принц Хари за церемонията по  коронацията  си  крал Чарлз III се скарал с кралица Камила, твърдят източници на онлайн изданието Radar Online. Според тях  съпругата на Чарлз - Камила била солидарна с мнението на другия му син Уилям, че Хари трябва да получи урок заради мемоарите си и той  не е трябвало да получава покана за събитието.  Според Камила  Царлз е проявил безгръбначност  с тази своя стъпка, а е трябвало да изгони Меган и Хари от кралството,  като знак, че тяхното предателство няма да бъде толерирано.

ТСпоред източника на изданието Чарлз III бил подразнен от неуважителното отношение на Камила, която непрекъснато критикувала решенията му. Двамата пренасяли споровете си на масата  при всяко хранене и си го изкарвали върху персонала на Бъкингамския дворец.

В мемоарната си книга, издадена на 10 януари, принц Хари обвинява Камила, че е предоставяла на таблоидите информация за него и съпругата му Меган Маркъл. Той даже нарече мащехата си "опасен злодей" в интервю за американската телевизия CBS ден преди да излезе книгата му.

Чарлз III беше официално коронован в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Принц Хари отлетя за церемонията, но веднага след нея се върна в САЩ, без да участва в други церемониални събития.

CHF CHF 1 2.02299
GBP GBP 1 2.31547
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.61518
USD USD 1 1.81364