Принц Хари създава притеснения на кралския двор

Любопитно 29.07.2021 11:01 Снимка: ДНЕС+

Принц Хари създава притеснения на кралския двор

Преди дни научихме, че принц Хари е подписал нов договор за милиони, този път с издателство, което ще публикува неговия откровен разказ за живота в кралския двор. Очевидно има доста какво да разкаже след всички години мълчание и точно това сериозно притеснява роднините му.

Според източници, цитирани от Daily Mail, членовете на кралския двор са най-разтревожени за това какво принц Хари ще разкрие за доведената си майка - Камила Паркър.

Въпреки че в последните години двамата демонстрират нормални отношения, той със сигурност не е забравил, че това е жената, заради която майка му и баща му се разделиха. И сега въпросът е дали херцогът на Съсекс ще постави своята искреност пред нейната репутация.

Затова в и Clarence House, дома на принц Чарлз и Камила Паркър, всички са притеснени какви разкрития ще направи принц Хари и най-вече какъв ще бъде общественият отзвук от тях. Не бива да забравяме, че и моментът със сигурност не е подходящ за подобен ход, защото кралската двойка все по-усилено се готви да наследи престола от Елизабет Втора.

А ако има за какво да си отмъщава на баща си Чарлз, принц Хари със сигурност ще успее да го направи чрез тази книга. Междувременно пък се появиха слухове, че книгите всъщност може да са повече от една, като второто книжно издание е планирано да излезе след смъртта на кралицата.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс обаче опроверга тези твърдения. Ние пък нямаме търпение поне за една книга с разказите за живота на принц Хари, но ще трябва да почакаме до края на 2022 г. - месеци след платинения юбилей на Елизабет Втора начело на престола./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448