Принц Хари, Меган Маркъл, Finding Freedom и подробности за началото на връзката им

Любопитно 02.08.2020 13:23 Снимка: ДНЕС+

Принц Хари, Меган Маркъл, Finding Freedom и подробности за началото на връзката им

Тази седмица отново всички говорят за принц Хари и Меган Маркъл, а причината този път е биографичната книга Finding Freedom, която излезе на пазара преди дни. Тя включва редица неизвестни досега факти за живота на херцога и херцогинята на Съсекс.

Вниманието ни е привлечено от онзи период, в който двамата са се запознали наскоро и привличането помежду им е на лице, както пеперудите в стомаха. Именно за него сякаш знаем най-малко, защото връзката им известно време бе пазена в тайна.

Според признанията на приятели на кралската двойка, поместени в книгата, Хари и Меган са били "напълно обсебени" един от друг още от първата си среща в Лондон, продължила цели три часа. Той е пил бира, а тя - мартини. Говорили са си най-вече за благотворителност и за това, че искат да променят света към по-добро.

До целувка на първата среща не се е стигнало, но Меган е била убедена, че нещата ще се случат. Хари пък е бил "в транс" до следващото им виждане само след ден, на същото място. На следващата вечер пък Меган се озовава за пръв път в двореца Кенсингтън, пристигнала тайно с охрана, за да може обитателят на дома да й разкаже на спокойствие за своята работа и своя "луд живот".

След това се налага двамата да се разделят за известно време, защото Меган се връща в Торонто. Няколко седмици по-късно обаче Хари я изкушава с предложението да заминат заедно на пътешествие. Тя бързо стяга куфарите за Лондон, пренощува в Кенсингтън, а на следващия ден двамата се отправят към Йоханесбург с частен самолет, предава Daily Mail.

Двамата се впускат в сафари приключение в Африка, а след завръщането си Меган е на седмото небе. Тя признава пред свои приятелки, че никога не се е чувствала толкова сигурна и близка с един човек след толкова кратко познанство. А пътуването до Ботсвана определено подпомага връзката им да се развие с по-бързи темпове.

Три месеца след първата среща, принц Хари първи казва "Обичам те". Меган му отвръща със същото, а първите няколко месеца двамата предпочитат връзката им да е далеч от светлините на прожекторите.

Херцогът пътува неколкократно до Канада, където успяват да си осигурят по-голяма дискретност. Скоро обаче общите им появи започват да се набиват на очи и един от местните таблоиди разкрива връзката им. Това обаче за Хари не е причина да се крие обратно в Кенсингтън, защото вече е наясно, че за Меган си заслужава да се бори.

Животът на Маркъл се преобръща буквално за часове. Папараците не спират да я следват по петите, пишат й стотици познати, с които не е общувала от много време. И тогава е моментът да осъзнае, че явно винаги ще бъде така. Херцогът пък бързо скъсва отношения с всички от приятелското си обкръжение, които се изказват негативно за връзката им./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565