Появата на Шарън Стоун на премиерата на "Смъртта може да почака"

Любопитно 01.10.2021 16:42 Снимка: ДНЕС+

Появата на Шарън Стоун на премиерата на "Смъртта може да почака"

От няколко месеца слуховете за раздялата на принц Алберт на Монако и принцеса Шарлийн са все по-упорити. Съпругата на монарха все още е в родната си Южна Африка, където претърпя сложна операция, осуетила плановете й да се върне в кралството.

След краткото посещение при нея на принц Алберт и децата им, съпрузите продължиха живота си далеч един от друг. Той отрече публично твърденията, че двамата са прекратили отношенията си, а докато е в Африка, Шарлийн се зае с една кауза, която винаги й е била на сърце - опазването на носорозите.

И докато тя се наслаждава на дивата природа, съпругът й се появи на червения килим на премиерата на "Смъртта може да почака" и демонстрира неочаквана близост с актрисата Шарън Стоун. Двамата се поздравиха топло, проведоха приятелски разговор и позираха за снимки.

А по-наблюдателните отбелязват, че звездата от "Първичен инстинкт" много прилича на принцеса Шарлийн и явно затова принц Алберт изпитва толкова силни симпатии към нея. 

Всъщност това е второто събитие в рамките на няколко дни, на което виждаме принца на Монако в компанията на Стоун. Двамата присъстваха и на изискана гала вечеря преди седмица, предава Daily Mail.

Очаква се следващият месец принцеса Шарлийн най-сетне да се завърне в Монако след повече от половин година отсъствие и се надяваме съвсем скоро след това да застане до съпруга си на поредното светско събитие./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448