Пол Макартни няма да дава повече автографи

Любопитно 27.10.2021 14:03 Снимка: ДНЕС+

Пол Макартни няма да дава повече автографи

Доста се развълнувахме от предстоящия филм за Бийтълс на Питър Джаксън, който (поне доколкото може да усетим от трейлър) ще ни потопи в автентичната атмосфера по време на записването на албума им Let It Be.

Но това не означава, че ако срещнем сър Пол Макартни на улицата и го помолим за автограф, той ще ни даде.

79-годишната музикална икона даде поредно интервю - този път за Readers Digest, в което обясни, че повече няма да се разписва за феновете си. "Винаги ми се е струвало странно. Може ли да напишете името си на обратната страна на тази касова бележка? Ама защо? Нали и двамата знаем кой съм?"

Макартни допълва, че обикновено при такива срещи феновете му се оказват с лоша снимка с грозен бекграунд и "аз, изглеждащ нещастно". "Не може ли просто да си побъбрим? Да разменим няколко приказки?"

Още преди няколко години известният бийтъл заяви, че не смята да дава повече автографи, защото те са безсмислени и отнемат от времето му. И не е единствен: на същото мнение са знаменитости като Ръсел Кроу, Хоакин Финикс, Брус Уилис, Ема Уотсън, Камерън Диас и колегата му от Бийтълс Ринго Стар./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448