Отношенията на 14 септември

Любопитно 14.09.2020 12:50 Снимка: ДНЕС+

Отношенията на 14 септември

В днешния ден е добре да се общува само с близки, добри приятели, приятни хора. Това ще ви донесе мир и удовлетворение, ще увеличи позитивното възприемане на света, доброто настроение.  Комуникацията с колегите трябва да бъде изключително делова. Може да обсъждате проблемите и въпросите за фирмата. Да си бъбрите за всичко останало, днес не се препоръчва. Разговори по лични теми е добре да се избягват.

Не се препоръчва да говорите с непознати днес. Има голям риск да бъдете ограбени или измамени. Остатъците от нестабилност и агресия от последните дни все още съществуват. Може да има скандали, изблици на ярост, сбивания. Не се поддавайте на провокации, не реагирайте на дреболии.

Ако спазвате препоръките до тук, ще изкарате деня без големи емоционални сътресения. В противен случай, поемате риск да попаднете в неприятности и да си развалите настроението.

Интимни отношения

Сексът днес трябва да се основава на чистото и красиво чувство - любовта. Не търсете само физическото удоволствие. Ако решите да правите секс само заради секса, едва ли ще ви хареса. На двадесет и седмия лунен ден сексът, основан на липса на любов и високи духовни чувства между партньорите, няма да ви донесе удоволствие.

Изключително неблагоприятно е да правите секс близо до вода - дори в банята или под душа можете да се нараните и да си докарате проблеми. Освен това съществува риск от сериозни заболявания на пикочно-половата система.

Случайни взаимоотношения и секс в началния етап на връзката напълно се изключват. В първия случай са възможни болести, предавани по полов път, във втория – разочарование и нехаресване (губите си шанса).

Малко подсказване за вечерта за джентълмени

Мъже, кажете на жената до себе си, че днес изглежда много очарователно и искате да я изведете на вечеря на заведение. Жените обичат да чуват такива неща. Всяка жена ще се почувства поласкана и специална. По-късно й кажете, че ви се иска да се потопите в морето на нейните очи и …. между нас казано, навярно не само в тях. Основата на вечерта е положена.

След романтичната вечеря, следват действията. Бъдете нежни и ласкави. Запалете свещ и пуснете приятна и нежна музика. В никакъв случай не бързайте. Нека прелюдията на секса да бъде по-продължителна.

На този ден и двамата ще получите не по-малко удоволствие от разговори, приятна вечеря, еротичен масаж, отколкото от самия секс. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448