От мрежата: Протестен Хороскоп

Любопитно 01.08.2020 12:22 Снимка: ДНЕС+

От мрежата: Протестен Хороскоп

От Фейсбук профила на Теодор Михайлов

Овен

Ще имате рутинна среща с приятели, на която ще решите да правите същото, което правите от поне 3 седмици насам. Ако сте професор брадата ви ще побелее. Ако е била бяла, няма да почернее.

Телец

Ще попаднете на неподходящо място в неподходящо време. Много хора ще искат да видят, а още повече да не ви виждат. Носете череши, няма да ги омилостивите, но поне ще е единственото нещо, което ще остави добър вкус след срещата с вас.

Близнаци

Предстои ви генерална промяна в живота. Никога не забравяте, че сте генерал. Но и другият е генерал. Вие ще му викате вън, той ще иска да ви набие три букви. Генерален конфликт, в който ще спечели само единият близнак, освен ако не сте братя Аргирови, които са от Банкя, но бяха първите отвлечени от норвежки джендъри.

Рак

Ако сте адвокат и едновременно с това хаджия, ще се случи нещо неочаквано и за вас, и за другите. Ще ви предложат много голяма сума, но за първи път в световната история адвокат ще откаже пари. Това няма да остане незабелязано и ще ви изучават в горните курсове по право.

Лъв

Имате повече, отколкото може да изхарчите за 100 живота. Любимата на сърцето ви е изкусителна блондинка. Имате всичко, което пожелаете. Дарявате с лека ръка милиони. Въпреки това, хората ви вещаят неприятности по Коледа. Но вие сте свикнал и не им обръщате внимание.

Дева

Обичате предизвикателствата и често може да бъдете забелязан с други мъже в лодка на неподходящи места, където други мъже да не са чак толкова впечатлени от вас. Пазете се от човек с каскет. Пазете гласа си и гласовете от чужбина. Ще ви трябват.

Стрелец

Неприятности през отпуската. Много хора ще искат нещо от вас, което вие не искате да им давате. Ще се биете с лошите, ще заключвате богатите и ще давате пари на пострадали баби. Не сте гледали Осемте джуджета, защото в приказката са седем и няма да се хванете на евтини провокации от композитори с име Прокофиев.

Козирог

Навярно сте артист с широко отворени очи. Ще ви се наложи да затваряте улици и булеварди, а други хора ще искат да затворят вас. Ще звъните на радио Ереван за да питате кога генерал и каскет ще подадат оставка, но няма да ви вдигат. В резултат на което ще вдигате гири на площад и ще обяснявате на хората около вас, че първият космонавт е Ян Бибиян.

Водолей

Ще имате неприятна среща с ГЕРБ леля върху мост с грабливи птици. Силно изразената ви зодия ще ви накара да я полеете с вода. Пазете се от гнева ѝ и от органи, които ще ви сложат сребърни гривни за поне три дни. След като излезете на свобода, ще разберете, че човек е най-свободен в ареста, но няма да искате да се връщате там. Ако валидолът не ви действа, минете на Ксанаск./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448