Обещанието, което Уилям е дал на Кейт

Любопитно 16.12.2021 12:00 Снимка: ДНЕС+

Обещанието, което Уилям е дал на Кейт

В края на миналата седмица принц Уилям и Кейт Мидълтън разпространиха традиционната си семейна коледна картичка. Този път тя бе по-различна от досегашните - по няколко причини.

На кадрите през годините винаги сме виждали херцога и херцогинята на Кеймбридж заедно с децата им, като те най-често позират в двора на дома си. Снимките са заснети няколко месеца преди празниците.

Тази година обаче Уилям и Кейт ни изненадаха с кадър, заснет по време на семейното им посещение в Петра през лятото. Освен това двамата демонстрират много повече близост помежду си от обичайното. Оказва се, че снимката има и своята специална история. 

Йордания е много на сърце на херцогинята на Кеймбридж, която като малка е живяла три години там, защото баща й е бил командирован по работа. През 2018 г. пък принц Уилям беше на петдневно посещение в Близкия изток и посети древния град Джераш, където Кейт някога се е снимала с баща си и сестра си Пипа.

Тогава Мидълтън бе в отпуск по майчинство след раждането на принц Луис и не можа да придружи съпруга си, за което със сигурност много е съжалявала. Това сподели и самият принц Уилям пред журналисти - че Кейт е "много разстроена", че не е с него, припомня HELLO!

Херцогът на Кеймбридж се снима на същото място в Петра, откъдето е и кадърът за коледната картичка, заричайки се, че трябва да се върне там със семейството си. И три години по-късно дойде време да спази обещанието си - този път не по работа, а на почивка./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648