Новите снимки на Бритни Спиърс

Любопитно 11.11.2021 17:13 Снимка: ДНЕС+

Новите снимки на Бритни Спиърс

Напоследък Бритни Спиърс е доста активна в социалните мрежи и почти всеки ден споделя с милионите си почитатели нещо, което я е развълнувало.

Обикновено това са неща, свързани с отношенията с родителите ѝ, с попечителството на баща ѝ, с порастването на децата ѝ и с годеника ѝ. А понякога са и видеа, на които танцува.

Преди няколко дни музикалната икона сподели нещо по-различно, а именно - първият ѝ опит за снимки с истински фотоапарат, а не със смартфон. И това едва ли щеше да направи кой знае какво впечатление на феновете, ако не беше публикувала и първите си снимки.

Те са от спалнята ѝ, а моделът е самата тя - само по бикини, снимана в гръб. "Вчера използвах истински фотоапарат в стаята си за първи път ... сложих го на стойката, настроих таймера и получих това", написа поп иконата. "Това са жълтите прашки, а на леглото е Мини Маус", уточнява тя.

Естествено, снимките с жълтите прашки от спалнята на звездата нямаше как да останат незабелязани, нито пък секси дупето ѝ. Появиха се и коментари, в които нейни почитатели питат не е ли постоянната ѝ потребност хората да знаят, че е секси, друг вид "затвор" за нея, както беше попечителството на баща ѝ./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448