Най-голямата грешка, която Джордж и Амал Клуни са допуснали с децата си

Любопитно 02.10.2022 18:44 Снимка: ДНЕС+

Най-голямата грешка, която Джордж и Амал Клуни са допуснали с децата си

Те са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се срещнаха в по-зряла възраст, или може би точно заради това, те се превърнаха и в едно от най-стабилните семейства, с което не може да се похвали светът на Холивуд.

Джордж Клуни неведнъж е признавал колко е щастлив с Амал и близнаците им - петгодишните Ела и Александър, но в последното си интервю за CBS Mornings говори и за грешките, които със съпругата му са допуснали при отглеждането им. 

Колкото и изненадващо да звучи, двамата с Амал съжаляват, че са ги научили на италиански.

В телевизионното предаване CBS Mornings към 61-годишния актьор се присъедини и 44-годишната му съпруга. Целта на гостуването им беше да популяризират новото им шоу за награди - първите награди Albie на Фондацията на Клуни за справедливост. Но освен за тях, двамата направиха и нещо друго - поговориха за децата си, което се случва много рядко.

Водещата Гейл Кинг попита какво ги "радва" на тази възраст, когато актьорът разкри, че не са осъзнавали каква грешка би било да ги учат на италиански.

"Направихме ужасна грешка. Ние ги научихме на италиански... но ние не говорим италиански", обясни Клуни.

Снимка 589227

"Въоръжихме ги с език, с който могат да ни навредят, и всъщност не знаем какво казват", призна Клуни, добавяйки, че говорят и френски.

Актьорът също се пошегува, че е от Кентъки и "английският е моят втори език", докато Амал разкри, че синът им Александър гледа на баща си като на шегаджия.

"Синът ни вече е голям майтапчия. Ти си го научил на всички тези неща и сега той се шегува с теб", добави Амал.

Джордж разкрива още, че любимият супергерой на Александър е Батман, въпреки че не изглежда много впечатлен, че баща му някога е изиграл именно тази роля. 

Снимка 589225

 

"Аз казвам "Знаеш ли, аз бях Батман", а той казва "Да, но вече не", пошегува се Клуни, имайки предвид образа си в "Батман и Робин" от 1997 г., добавяйки: "Само ако знаеше колко вярно е това."

Що се отнася до това какво мисли актьорът, ако децата му решат да преследват кариера в шоубизнеса, Клуни се пошегува, че те вече са по-умни от него и едва ли ще го направят.

"Могат да правят каквото си искат. Предполагам, че те са малко по-умни от мен, така че вероятно ще направят нещо много по-различно - те вече говорят три езика, а аз все още работя над английския си", иронизира се Клуни.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648