Наистина ли са скарани Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Любопитно 06.06.2022 14:16 Снимка: ДНЕС+

Наистина ли са скарани Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Досега Сара Джесика Паркър се въздържаше да коментира предполагаемата си от хората вражда с Ким Катрал. Че двете актриси, които с години наред участваха заедно в "Сексът и градът", са скарани, се заговори още като стана ясно, че продължението на хитовия сериал ще е без Саманта Джоунс.

В последното си интервю Сара Джесика Паркър дава своето обяснение защо Катрал дори не е била поканена да участва в "Просто ей така". Най-накрая разкрива и дали действително е скарана с колежката си.

Оказва се, че всички от екипа на "Сексът и градът" са се разбирали чудесно, но това се е променило в момента, в който Ким Катрал е започнала да поставя свои изисквания за третия филм.

От продуцентското студио не са били съгласни да се съобразят с тях и така проектът се е разпаднал.

"Причината не беше, че тя е казала "не" на филма, по-скоро студиото отказа, което, разбира се, се случва."

След като трета част на "Сексът и градът" така и не беше снимана заради появилите се неразбирателства с Ким Катрал, екипът е предположил, че актрисата няма да иска да участва и в продължението "Просто ей така".

"Не я поканихме, защото ни показа, че не беше нещо, с което иска да продължи", споделя Паркър.

И завършва интервюто за подкаста на Hollywood Reporter с уточнението, че помежду им с Ким "вражда" няма. По-скоро приятелството им се е разпаднало - както е станало и с героините от сериала./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648