Наднорменото тегло на Ребел Уилсън и как отслабна

Любопитно 20.08.2021 12:40 Снимка: ДНЕС+

Наднорменото тегло на Ребел Уилсън и как отслабна

Ребел Уилсън успя да свали почти 30 кг и да влезе във форма в рамките на година. Тя обаче не забравя откъде е тръгнала и преди ден реши да припомни някои от най-мрачните мигове в живота си с публикация в Instagram.

41-годишната актриса публикува своя снимка, на която все още е с наднормено тегло, за да вдъхне кураж и на други хора, които искат да отслабнат и да живеят по-здравословен живот.

"Спомням си, че снимката е направена в период, когато живеех много нездравословно - бях с наднормено тегло и ядях много джънг фуд. Използвах храната, за да притъпя емоциите си. Баща ми тъкмо беше починал от сърдечен удар и изживявах труден момент".

Уилсън допълва, че е забележително, че дори е усмихната на снимката, която я показва на благотворителен тенис турнир в компанията на Новак Джокович.

"Поглеждам назад към това момиче и много се гордея с това, в което се е превърнала и което е постигнала," допълва актрисата. Тя вдъхва кураж на всеки, който се бори с излишните килограми и "емоционалното" хапване.

"Никога не е прекалено късно да започнете подобренията и да се превърнете в по-добра версия на себе си. Това не е надпревара, нито състезание - важното е да уважавате себе си и да направите най-доброто за самите вас"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648