На 75 години Доли Партън издава първата си книга

Любопитно 13.08.2021 10:37 Снимка: ДНЕС+

На 75 години Доли Партън издава първата си книга

Изглежда, че Джеймс Патерсън е станал автор на богатите и известните, които искат да направят първия си пробив в света на фантастиката. След като работи ръка за ръка с бившия президент Бил Клинтън за създаването на два политически трилъра, най-продаваният писател обяви на 10 август, че се е свързал с Доли Партън, за да работи по дебютния й роман, съобщава „Венити Феър“.

Книгата, озаглавена „Run, Rose, Run“ ще излезе на 7 март 2022 г. и ще бъде публикувана от „Little, Brown и Company“. Партън също е създала едноименен албум, съставен от дванадесет нови оригинални песни, които ще издаде като съпровод на историята. „Не бих могла да бъда по -развълнувана от излизането на първия ми роман заедно с великия Джеймс Патерсън. Ще имам и нов албум, който да придружава книгата“, въодушеви Партън в ексклузивно интервю за списание „Пийпъл“. „Написах всички нови песни въз основа на героите и ситуациите в книгата. Надявам се книгата и песните да ви харесат толкова, колкото на нас ни беше приятно да ги създаваме! ”.

Патерсън добави в своите забележки, че „за мен беше чест, както и много забавно да работя с неподражаемата Доли Партън, на която отдавна се възхищавам заради нейната музика, разказването на истории и огромната й щедрост. Най -удивителното в този проект е, че слушането на албума подобрява романа и обратно. Това е наистина уникално преживяване, което знам, че вашите читатели и слушатели ще харесат".

„Run, Rose, Run“ разказва историята на млада жена, която се премества в Нашвил, за да сбъдне мечтата си да стане звезда на кънтри музика. Според прессъобщението обаче „произходът на сърцераздирателните й песни е ужасна тайна, която тя се е опитала да скрие по всякакъв начин. Но миналото, от което бяга, се опитва да я настигне, за да контролира бъдещето й, дори ако това означава да унищожи всичко, за което е работила толкова усилено“./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448