Майли Сайръс, Happy Hippie и провокативната реклама на дрехите й, които продава онлайн

Любопитно 26.07.2021 15:32 Снимка: ДНЕС+

Майли Сайръс, Happy Hippie и провокативната реклама на дрехите й, които продава онлайн

Наскоро Майли Сайръс спечели битката за едноименната си търговска марка и тези дни направи кратка промоция на един от продуктите си. Кратка, но вулгарна. Типично в неин стил.

За да популяризира облеклата и аксесоарите, които продава онлайн, 28-годишната звезда публикува една провокативна снимка в Instagram. На нея Майли е облечена само по един от тишъртите си с надпис "Miley Cyrus Made Me Realize I Am Gay".

От текста към въпросния пост става ясно, че джипът, върху който се е качила и е заела секси поза, би трябвало да е на баща й. Но каквато и да е маркетинговата идея, много се съмняваме баща й да остане доволен. Особено от текста към публикацията.

Майли Сайръс подтиква последователи си да поискат по 35 долара от бащите си, за да си купят въпросния тишърт. Типично в стила на певицата, в рекламното й послание не липсват и вулгарните думи.

От Paper уточняват, че част от приходите от продажбите ще отидат за сдружението й с нестопанска цел Happy Hippie - организацията на Майли, с която подкрепя LGBTQ и бездомните младежи./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448