Мария Бакалова и Нина Добрев се срещнаха на кинофестивала в Кан

Любопитно 19.07.2021 13:35 Снимка: ДНЕС+

Мария Бакалова и Нина Добрев се срещнаха на кинофестивала в Кан

Кинофестивалът в Кан приключи, филмът "Титан" грабна "Златната палма", а нас вълнението още ни държи, но по една друга причина. Тазгодишното събитие ще запомним с появата на Мария Бакакалова на червения килим (и то не един, а няколко пъти), както и с премиерата на филма "Жените наистина плачат".

Актрисата, която стана световноизвестна с ролята си на Тутар в "Борат 2", представи българската продукция заедно с колежките си Мина Милева и Весела Казакова, с които си партнира на големия екран.

Но сякаш по-голямо внимание получиха тоалетите на Armani и Louis Vuitton, на които Бакалова заложи, както и една среща - неочаквана, но много приятна изненада.

Тя сподeли в профила си в Instagram селфи, на което са двете с Нина Добрев. Актрисата от български произход, която се прочу с ролята си в "Дневниците на вампира", също уважи кинофестивала в Кан.

Двете родни актриси присъстваха на едно и също парти след официалната част по закриването на кинофестивала. За случая Добрев заложи на елегантна рокля в черно с провокативно деколте и доста дълбока цепка. Честно казано, в последната оскъдна откъм светски събития година, много ни липсваше да я виждаме в целия й блясък.

А документираната среща с Бакалова успя истински да развълнува всички техни фенове. "Сърцето ми е толкова пълно", написа Мария под снимката, а коментарите и харесванията не спират да валят.

И докато някои се чудеха дали двете са си говорили на български, други категорично заключваха нещо, което и без това си знаем - че българките са най-красивите./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448