Любовен хороскоп за 14 – 20 септември

Любопитно 13.09.2020 18:07 Снимка: ДНЕС+

Любовен хороскоп за 14 – 20 септември

Тази седмица Венера ще се „изправи“ срещу Уран. Планетата на любовта сега е в знака на Лъва, а Уран е в Телец – може да похарчите доста пари, особено за да впечатлите някого. Също така има вероятност да срещнете някого и да се влюбите лудо. Но новолунието ще ни накара да направим крачка назад и да помислим върху случващото се. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните не бива да бързат с изводите в любовта. Може би ще решите, че някой има определени очаквания към вас, а това да не е така. Вероятно ще направите смели ходове, но е възможно да бъдете отхвърлени. Това ще се отрази на егото ви. Обвързаните представители на зодията ще е добре да се фокусират повече върху романтиката. Усилията ви ще си заслужават.

Телец

Ще бъде много важно да не позволявате на вашите роднини да се намесват в любовния ви живот. Не са изключени конфликти. Тези от вас, които нямат половинка до себе си ще имат добри перспективи за романс. Новолунието ще окаже влияние върху любовния ви живот и може да усетите химия с някоя личност. Това космическо събитие може да зарадва и някои от обвързаните Телци с новина за бебе.

Близнаци

Близнаците ще имат седмица на откритите разговори. Това ще важи особено за тези от вас, които сега се срещат с някого. Ще споделяте за минали любови и може да се окаже, че вие или отсрещната страна все още изпитва емоции към бившата си половинка. Това може да се превърне в проблем. При някои от обвързаните Близнаци може да се появи любовен триъгълник. Не си играйте с огъня!

Рак

Тази седмица може да бъде невероятна за вашия любовен живот. Разговорите с партньора ви ще бъдат изпълващи, ще вървят гладко. Ще бъдете на едно мнение, що се отнася до важни въпроси. Ако сте необвързани, има вероятност да излезете на среща, но не е сигурно, че тя ще ви донесе приятни емоции. Въпреки това не се отчайвайте. Любовта върви към вас и ще ви намери.

Лъв

Вашият партньор може неочаквано неволно да попречи на напредъка ви в кариерата. Може да получите добра възможност, но любимият човек да не подкрепи намеренията ви. Това разочарование определено ще повлияе на взаимоотношенията ви. Но има вероятност, ако ви очаква по-голямо финансово възнаграждение, изведнъж да се окаже, че партньорът ви се „радва“ за вас. Внимавайте за скрити мотиви.

Дева

Новолунието в Дева, което ни очаква тази седмица, ще ви даде невероятна енергия за ново начало. Готови сте да владеете живота си, да постигате своите желания, включително и тези в любовта. Това може да означава надграждане на любовната ви връзка или да промените нещо в любовния си живот, ако сте необвързани, което да ви даде повече шансове за намирането на нов партньор. Самотните Деви имат предимство тази седмица, тъй като Слънцето във вашия знак прави брилянтна връзка както към Сатурн, така и към Плутон, който е във вашия романтичен сектор.

Везни

Ако изпитват емоции към приятел, то тази седмица може да се почувствате разочаровани. Изглежда, че той или тя не ви харесва по същия начин и може би се е опитвал да ви предпази, за да не ви нарани. Намеренията му може да са били добри, но ако разберете, че този човек е във връзка с някого, може сериозно да страдате. Не унивайте. Вашият човек ще ви намери.

Скорпион

Промени очакват Скорпионите. Някои може да прекратят своята връзка, други да се сгодят. Като цяло няма да може да определите взаимоотношенията си с някого, особено ако скоро са започнали. Все още не знаете как да се обичате и как всеки да запази личното пространство на другия. Очаква ви интересна седмица.

Стрелец

За Стрелците е много важно да не смесват любовта с работата. Примамливо романтично предложение от колега може да се превърне в проблем на следващ етап. Възможно е той или тя да изпита силни емоции към вас, а вие да не можете да отговорите със същото. Помислете добре, преди да решите дали си струва да поемете риска. Ако сте в сериозна връзка, очаква ви хубава седмица.

Козирог

Любовният ви живот ще бъде доста вълнуващ тази седмица, но и донякъде непостоянен. Романтична среща с някого, за когото смятате, че има вероятност да излезе нещо повече от флирт, може да се окаже разочароваща или да не се състои. Много е вероятно тази личност да се разминава с вас като разбирания за живота. На по-късен етап ще се радвате, че нищо не се е получило. Обвързаните Козирози може да имат конфликт с любимия човек относно финансите.

Водолей

Водолеите може да преминат през спорове с половинката си относно битови ситуации, свързани с пари, ремонт на дома или друго. Може да се появи и дилема, с която да не знаете как да се справите и вместо да търсите решението заедно, ще се изправите един срещу друг. Не забравяйте, че гневът няма да ви помогне.

Риби

Скъпи Риби, има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение тази седмица в любовния ви живот! Новолунието във вашия партньорски сектор може да донесе щастливи мигове за вас и любимия човек. Ще имате желание да прекарвате повече време заедно. Ако се срещате с някого, тогава е възможно тези взаимоотношения да достигнат ново ниво на ангажираност. Напълно необвързаните имат шанс за нови запознанства./az-jenata.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448