Ледено-горещи игри: 10 секс трика с ледени кубчета

Любопитно 29.11.2020 11:12 Снимка: ДНЕС+

Ледено-горещи игри: 10 секс трика с ледени кубчета

Често, заговорим ли за секс, започваме да употребяваме епитети като бурен, страстен, разгорещен и т.н. Ако сте от хората, които смятат, че в спалнята, или където и да е другаде в къщата ви, обстановката е станала прекалено гореща, може да я поразхладите малко. Няма да е нужно да отваряте врата или прозорец, за да нахлуе по-студен въздух. Просто опитайте играта на контрасти, която може да си позволите с нещо достъпно – кубчета лед от хладилника.

Въображението ви сигурно работи добре, затова следващите са само идеи, как да използвате замразената вода, за да внесете още малко забавление в интимните си преживявания.

Прохладни докосвания. Вземете кубче лед и с него докосвайте чувствителни места по тялото на партньора(ката) си. Не бъдете много груби, опитайте с вътрешната част на бедрата, врата или в областта на рамената. Ако той или тя са по-чувствителни на тема „студено ми е“, просто охладете ръцете си и с длани извършвайте същото. Важното е, че не бива твърде дълго да охлаждаме партньора си, защото продължителното докосване със студени ръце или ледени кубчета може да стане неприятно.

Ледена целувка. Просто е – за кратко поставете кубче лед в устата си. Целувайте се, като си предавате кубчето един на друг, без да използвате ръцете си.

Ледена пътека. С кубче лед очертайте пътечка по гръбнака на партньора(ката) си. А после може с устни и език  да попиете влажната кожа. Особено забавно се получава, когато той или тя е легнала по корем, а партньорът легне отгоре. Усещането за контраст от прохладната следа от леденото кубче и топлината от тялото на другия се усилва многократно.

Капчици. Вариантите са неизброими, но започнете с това, че той или тя лежи по корем, а другият държи в шепа кубче лед. Насочвайте капките от топящото се ледче първо по гърба, след това към областта на бедрата и накрая – между тях.

Охладени играчки. Ако използвате играчки за възрастни, поставете ги в ледена вода за малко. Важното е да не ги охладите твърде много, затова, преди да доставите удоволствие на партньора(ката) си, опитайте колко студени са, като докоснете вътрешната страна на китката си.

Жената би харесала, ако партньорът ѝ за кратко рисува спирали около зърната на гърдите ѝ, а след това включи към ласките и езика си.

Но не си струва дамата да държи кубче лед в устата си, ако през това време се е заела да доставя орални ласки на мъжа. Ефектът от такова въздействие почти винаги е обратен на желания. По-добре е за малко да подържи кубчето лед в устата си, а след като го махне от там, да погали пениса на любимия си с устни и език. Допълнително може да придържа с ръка основата на члена, което създава много приятен контраст между топлината на дланта ѝ и прохладата на устните.

Когато играта съвсем се разгорещи, може с кубчето лед да се охлади мястото между гърдите на жената, а после същата зона да бъде затоплена от докосването на пениса на мъжа. Знаете как се масажира тази зона, без да използвате ръце, нали?

Мнозина биха изпитали неописуема възбуда от прокарването на ледено кубче по стъпалата. Ефектът наистина понякога е неочакван.

Мъжът също може да се включи в играта на ледените устни. Преди да започне да доставя орални ласки на любимата си, може да подържи за кратко кубче лед в устата си. Докосването с хладни устни до пламтящата вътрешна част на бедрата на партньорката му има ефект на запалителна течност.

Играта на контраст между топло и студено е чудесно разнообразие. Важното е да не прекалявате с охлаждането на страстите. Мнозина, опитали такива игри споделят, че студът не само не понижава жегата, а напротив – прави я още по-осезаема.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448