Когато най-верният човек на Кейт Мидълтън я изостави

Любопитно 07.12.2022 14:57 Снимка: ДНЕС+

Когато най-верният човек на Кейт Мидълтън я изостави

Декември е доста натоварен месец за принцесата на Уелс. Заедно със съпруга си тя беше в САЩ за връчването на Earthshot Prize - пътуване, което се очакваше с нетърпение от месеци. Освен това подготвя специален коледен концерт, на който самата тя ще свири.

На фона на всички ангажименти преди празниците обаче Кейт Мидълтън се оказа без най-верния си помощник. От юни 2020 г. до преди дни Хана Кокбърн-Лоджи беше дясната ръка на принцесата.

Кокбърн-Лоджи беше в ролята на личната секретарка на принцесата, която организира ежедневните й ангажименти. Тя беше край Кейт покрай Мегзит - напускането на кралския двор от принц Хари и Меган Маркъл.

Също така беше отговорна за мащабната организация на Карибското турне на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Преди да работи за нея, Хана Кокбърн-Лоджи има над 20-годишен стаж във Външното министерство на Великобритания.

Официална причина за напускането й не е съобщена, но от двореца Кенсингтън вече са пуснали обява за позицията на личен секретар на Кейт Мидълтън. Междувременно ролята се изпълнява от досегашната асистентка на Кокбърн-Лоджи Натали Бароус.

Снимка 598390

От Royal Central ни напомнят, че всеки работещ член на кралското семейство има личен секретар. В задълженията му е да организира ежедневието на началника си, да го придружава на официални събития и визити, както и да е неговите "уши и очи"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.2902
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.65181
USD USD 1 1.83853