Кевин Бейкън ще е новият Фреди Крюгер

Любопитно 28.06.2020 13:51 Снимка: ДНЕС+

Кевин Бейкън ще е новият Фреди Крюгер

Кевин Бейкън призна, че е готов да приеме ролята на Фреди Крюгер в бъдещ римейк на известния филм на ужасите „ Кошмарът на Елм стрийт”.

Кевин Бейкън е готов да се превъплъти в чудовището Фреди Крюгер, съобщи „Контактмюзик”.

61-годишният актьор – който в миналото се е появявал в ужаси като „Треморите“ и „Flatliners“ – е голям фен на жанра и е силно мотивиран да поеме емблематичната роля на Крюгър, изиграна в оригиналната лентата от Робърт Енглунд. Самият Енглунд наскоро приветства идеята Кевин Бейкън да “влезе в кожата” на героя му, като каза, че това би бил “отличен избор”.

Попитан за това не е ли твърде отвратително и кърваво за него, Бейкън се засмя и каза: „Разбира се. Ще отнеме адски много грим…”.

Звездата от “Footloose” обясни, че не се “страхува” да играе във филми на ужасите и винаги е готов да приеме такова “предизвикателство” в кариерата си.

Той добави: ” Причината, че се озовах в тези филми на ужасите, е първо, защото като гледам такива не се страхувам и второ – не ме е страх да ги правя. Всъщност ги харесвам, защото поставят доста предизвикателства пред актьорите. Те са динамични, а героите се справят със ситуации на живот и смърт. Наистина съм истински фен на класически филми на ужасите като „Сиянието” или „Бебето на Розмари”./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448