Кание Уест и как го подкрепи Ким Кардашиян

Любопитно 27.08.2021 17:20 Снимка: ДНЕС+

Кание Уест и как го подкрепи Ким Кардашиян

Въпреки всички противоречия, свързани с личността на Кание Уест, не можем да му отречем едно - той продължава да е визионер по отношение на музиката си и начина, по който я представя пред публика.

Рапърът направи поредното публично слушане на предстоящия си да излезе албум Donda. И отново успя да изненада феновете си с нещо различно от предните две слушания.

По време на спектакъла (не можем да наречем по друг начин събитието, организирано от Уест) той се "запали" на сцената на фона на декор, който наподобява стаята му в дома му от детинство.

При представянето на песента "No Child Left Behind" пък на сцената се появи Ким Кардашиян - жената, с която в момента Кание е в процес на развод. Тя беше облечена в булчинска рокля Balenciaga Couture и бавно се приближи към певеца, след което осветлението в залата угасна напълно.

Според светския сайт TMZ двамата нямат намерение да се събират, но ще продължат да се подкрепят в професионалния си живот. Стана ясно и че Кардашиян няма намерение да маха името Уест от фамилията си.

За нея е важно имената й да са същите, като на четирите й деца от Уест. Той обаче има намерение да смени своето първо име - вместо Кание вече ще се нарича Йе./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448