Какво мисли Меган Фокс за Доналд Тръмп

Любопитно 19.07.2021 13:41 Снимка: ДНЕС+

Какво мисли Меган Фокс за Доналд Тръмп

Вече знаем, че когато Меган Фокс защитава някого, го прави докрай. Но наскоро едно нейно изказване бе прието погрешно и това стана повод да дава обяснения в стори в Instagram профила си.

Меган Фокс, заедно с още няколко известни личности, бе сред публиката на ММА срещата между Конър Макгрегър и Дъстин Пориър от UFC (Ultimate Fighting Championship) в Лас Вегас.

По-късно звездата от "Трансформърс" сподели в шоуто Jimmy Kimmel Live колко е била впечатлена от реакцията на тълпата, когато Доналд Тръмп влязъл в залата и застанал близо до нея, заобиколен от 30 души охрана.

"Той беше легенда... Никога досега не съм виждала подобно нещо", описва появата му на събитието Меган.

Проблемът е, че веднага след интервюто мнозина изваждат думите й от контекста и решават, че тя смята Тръмп за легенда и го подкрепя.

Ето защо 35-годишната актриса бе принудена да обясни в социалните мрежи, че не се ангажира с "никоя политическа партия или отделни политици". Както и че е имала предвид, че Донълд Тръмп е бил легенда в онзи момент, а не по принцип.

"Залата беше пълна с фенове на UFC, повечето от тях очевидно бяха републиканци, като се има предвид безумната реакция на тълпата, която той предизвика, когато влезе в T-Mobile Arena", цитират още Фокс от Yahoo News./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448