Какви са отношенията между Кейт Мидълтън и Камила Паркър

Любопитно 11.09.2021 19:36 Снимка: ДНЕС+

Какви са отношенията между Кейт Мидълтън и Камила Паркър

Напоследък отношенията между принцовете Уилям и Хари, както и тези с техния баща Чарлз, са в центъра на вниманието. И докато някои още се чудят дали Меган и Кейт все пак си говорят или не, в британските медии излезе нова информация за връзката между херцогинята на Кеймбридж и Камила Паркър.

Виждали сме двете неведнъж на официални събития, но никога нещо в поведението им една към друга не е правело особено впечатление. Не можем да определим отношенията им като напълно безоблачни, но със сигурност двете нямат кой знае какво да делят.

Освен едно - любовта на хората. И защото тя цялата е за Мидълтън, Паркър често тайничко я ревнува. Все пак, тя е съпругата на бъдещия крал на Великобритания, но всички харесват много повече нейната снаха и няма изгледи това да се промени.

Паркър не смята, че Кейт е достойна за толкова висока роля в кралското семейство, защото не е от благородническо потекло, за разлика от нея. Но пък има и нещо общо между двете - всяка е имала своите трудни периоди като част от монархията и със сигурност може да научат много една от друга, предава Express.

Припомняме, че за сватбата си с принц Уилям Мидълтън получи специален персонализиран подарък от Камила на стойност няколко хиляди долара - златна гривна. А сега научаваме и че Паркър всъщност е била тази, която е убедила херцогинята на Кеймбридж да бъде с тиара на церемонията, за да е в крак с протокола. И от тогава Кейт гледа да не си позволява много своеволия. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448