Как Тина Търнър е прекарала последните години от живота си

Любопитно 30.05.2023 19:34 Снимка: ДНЕС+

Как Тина Търнър е прекарала последните години от живота си

От смъртта на Тина Търнър на 24 май мина вече почти седмица, но всички продължават да говорят за кралицата на рока. Десетки известни личности й отдадоха почит и споделиха своите спомени с нея. Същото направиха и съседите на певицата в Кюснахт, Швейцария, където тя се установи преди години.

Те споделят, че Търнър е живяла в идилична обстановка в своята вила и се е наслаждавала на всички малки удоволствия от живота, вероятно знаейки, че скоро вече няма да има тази възможност. Тя е имала тих, спокоен и напълно нормален живот, далеч от славата и суетата.

За малката швейцарска община край Цюрихското езеро е голямо събитие, когато звездата решава да се премести там заедно със съпруга си Ървин Бач. Постепенно обаче те свикват с нейното присъствие, появата й по малките местни ресторанти и това, че когато влезе някъде, всички са привлечени от неповторимата й енергия

Днес съседите на Търнър са категорични, че са загубили не само една музикална легенда, но и истински приятел. Тя винаги е разговаряла с тях по време на разходките си край езерото и много са се смяли. Била е истински щастлив и много земен човек, пише People.

Въпреки че има личен готвач и още куп хора персонал, Търнър винаги е предпочитала сама да шофира своето Порше Кайен по живописните швейцарски пътища. Друго любимо занимание на певицата до последните дни е да обикаля магазините за маркови дрехи и обувки. А със съпруга й редовно сядали в някой гурме ресторант, за да се насладят на любимите си специалитети. Често посещава и йога класове на открито, предава Daily Mail.

Днес оградата на имението на Търнър е обсипана от цветя, донесени от нейни съседи, приятели и хора, които са имали възможността да се срещнат поне веднъж очи в очи с нея и да разберат какъв човек се крие зад звездния образ, който всички познаваме. И те ще я запомнят така - усмихната, спокойна, мила и наслаждаваща се на всеки подарен й миг.

CHF CHF 1 1.97878
GBP GBP 1 2.28913
RON RON 10 3.93187
TRY TRY 100 5.59205
USD USD 1 1.80029