Как се забавляват Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Любопитно 18.11.2021 19:40 Снимка: ДНЕС+

Как се забавляват Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

В последно време основният въпрос около Ким Кардашиян е не дали с Кание ще дадат втори шанс на брака си, а дали Пийт Дейвидсън не е новият мъж в живота й. Засега твърденията на хора от обкръжението им са, че двамата са просто приятели, но все ни се струва, че истината може и да е малко по-различна.

Сега подозренията ни се засилват и от нови снимки на двамата. На 16 ноември Дейвидсън навърши 28 години и разбираме, че е отбелязал повода именно в компанията на Ким, и то не къде да е, а в комплекса на Крис Дженър в Палм Спрингс.

Кардашиян и комикът позират за снимка, облечени идентично - в пижами от марката на риалити звездата Skims. Майката на Ким също е част от купона по пижами и очевидно приема повече от добре Дейвидсън и също се забавлява на шегите му, предава Daily Mail.

Пийт успя да внесе необходимата глътка свеж въздух в живота на Кардашиян. Докато бе с Кание, тя трябваше да се бори с неговите психични проблеми, както и за брака им, а междувременно да бъде и добра майка за децата си.

А сега доста по-младият от нея дейвидсън сякаш успя да изтрие проблемите и тревогите й и просто да я накара да бъде себе си и да се наслаждава на живота. Все пак, именно чувството му за хумор е това, с което успя да привлече толкова известни и секси дами напоследък./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448