Как е повлияло на Уил Смит едно интервю отпреди години

Любопитно 21.11.2021 18:48 Снимка: ДНЕС+

Как е повлияло на Уил Смит едно интервю отпреди години

Има много компоненти, които стоят зад всички успехи и постижения на сестрите Уилямс, като талантът и усърдната работа са може би най-очевидните. Сред обаче е определено е техният баща - Ричард Уилямс. "Методът Уилямс" е вече по кината и в него Уил Смит се превъплъщава именно в бащата на Серина и Винъс, за да видим каква точно е неговата заслуга. В интервю за Metro.co.uk Уил Смит говори за филма и предизвикателствата, пред които ролята го е изправила.

 

Но споделя и нещо друго. Актьорът казва, че едно интервю на Винъс (която по думите му е била на 13 или 14 години по онова време) му е повлияло страшно много върху това какъв баща е днес.

Уил Смит визира небезизвестното интервю на Винъс Уилямс от 1995 г., когато тя говори за увереността си на корта, въпреки крехката си тинейджърска възраст. На интервюиращия обаче не му се вярва, че на тези години може да е толкова уверена и задълбава.

 

В този момент се намесва Ричард, който прекъсва интервюто, усещайки накъде отиват нещата, и защитава дъщеря си. Смит казва, че този момент му е повлиял много, защото е видял увереността в очите на Винъс, че Ричард винаги пази гърба ѝ.

"Изражението на Винъс казваше, че тя знае, че има лъв на своя страна и този лъв няма да позволи нищо лошо да ѝ се случи". И точно така е искал неговата дъщеря да гледа и да се чувства, когато самият той се застъпи за нея.

Смит казва още, че именно това интервю му е изникнало в главата, когато му се е открила възможността да влезе в ролята на Ричард. Той просто е искал да покаже на света как един баща защитава дъщеря си.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448