Как да спечелим безплатен уикенд в "Къмпинг Градина"

Любопитно 15.07.2021 19:20 Снимка: ДНЕС+

Как да спечелим безплатен уикенд в "Къмпинг Градина"

Един от най-известните и утвърдени къмпинги у нас, който е сред най-предпочитаните места за качествена и комфортна морска почивка, организира плажно еко парти, с което ще постави фокус върху значението за опазването на природата, плажовете и морето ни чисти.

На 17 юли "Къмпинг Градина" организира плажното парти "Чист релакс за по-чисто лято", в рамките на което всеки, който подкрепя каузата и иска да даде своя добър пример за опазването на природните ни кътчета красиви, може да се включи в символично почистване на плажа. То ще бъде съпътствано с много музика, охладяващи коктейли и забавления, защото поддържането на природата и плажовете ни чисти не е трудно, а дори може да е приятно, когато го правим заедно.

Инициативата започва в 10 часа на плажа пред къмпинга и ще бъде отворена за всички. Един от всички участници с томбола ще спечели и голямата награда - безплатен уикенд в едно от луксозните бунгала на "Къмпинг Градина", с което организаторите ще изкажат и своята благодарност към подкрепянето на общата кауза за по-чисто лято.

Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти, на което ще се забавляваме и танцуваме под звуците на траковете на DJ Дан Танев, който е една от изгряващите музикални звезди у нас.

Още на следващия ден, в неделя, по време на специален live във Facebook страницата на "Къмпинг Градина" ще бъде изтеглен и големият късметлия, който ще спечели безплатен уикенд на "Къмпинг Градина".

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли или просто искате да дадете своя граждански пример, докато се забавлявате под звуците на приятна музика на един от най-хубавите плажове у нас, заповядайте на ивицата на "Къмпинг Градина" на 17 юли и застанете зад каузата "Чист релакс за по-чисто лято".

Инициативата на "Къмпинг Градина" се подкрепя от #ПромениКартинката. Разберете повече на promenikartinkata.bg. Партньор на лятното еко парти е Johnnie Blonde./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448