Има ли в крайна сметка Жизел Бюндхен нов мъж до себе си, или не

Любопитно 17.03.2023 16:16 Снимка: ДНЕС+

Има ли в крайна сметка Жизел Бюндхен нов мъж до себе си, или не

Откакто Жизел Бюндхен официално се раздели с дългогодишната си половинка и баща на децата си Том Брейди, интересът към това какво се случва в личния ѝ живот значително нарасна. В последните месеци всяка поява на модела на обществени места е обект на особено внимание, а още повече се спекулира с това има ли нов мъж в живота си или не.

Още в края на миналата година се зародиха известни подозрения за романтични отношения между Жизел и треньора по джиу-джицу Хоаким Валенте. Двамата се запознаха покрай желанието на 12-годишния син на Бюндхен да се занимава с бойни изкуства.

И макар първоначално Жизел да споделя, че не имала интерес към този вид спорт, впоследствие се оказва, че той ѝ пасва много добре - не само физически, но и като вид философия и отношение към живота.

Ето защо тя започва често да посещава школата на Валенте, което сближава двамата. Дотолкова, че вече месеци наред феновете на Жизел се запитват има ли моделът връзка със своя треньор или не.

И за да хвърли някаква светлина върху слуховете, или пък за да разбуни още повече духовете, преди ден Жизел публикува загадъчно съобщение в социалните мрежи към което пише многозначителното: "Всичко, което чуваме е мнение, а не факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, а не истината".

Съобщението бе придружено от красив кадър, на който Жизел позира в семпло облекло сред природата.

Наистина не става ясно какво точно има предвид звездният модел, но е факт, че само преди няколко дни отново бе забелязана да се разхожда в компанията на Хоаким Валенте. Появата им поднови и засили слуховете за разрастваща се романтика между тях.

Двамата всъщност доста често са засичани заедно на публични места, уточняват от Hollywood Life. Предвид интереса на Жизел към спорта, може би не е толкова странно, че е създала близка връзка със своя треньор, който освен това е и учител на нейните деца. И макар първоначално самата тя да отричаше възможността за романтични отношения, сега явно има с какво тепърва да ни изненада.

Жизел и Том Брейди се разделиха през октомври 2022 г. Новината за това бе доста неочаквана предвид здравата връзка, която двойката демонстрираше през годините. Но каквото и да се случва с тях оттук насетне, те са единодушни, че приоритет за тях винаги ще бъдат двете им деца, на които ще отдават нужната любовта и вниманието, което заслужават.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648