Игри за възрастни в тясното пространство на автомобила

Любопитно 06.10.2021 11:23 Снимка: ДНЕС+

Игри за възрастни в тясното пространство на автомобила

...и защо не само задната седалка е вариант

Сексът в кола ще ви остави незабравим спомен. Усещането, че могат да ви хванат всеки момент засилва тръпката.

Седнете на задната седалка, свалете облегалката на предната и я избутайте максимално напред към таблото. Мъжът се обляга на задната и слага краката си на предната, а жената сяда в него с лице към предното стъкло. В зависимост от височината и вида на колата може да коленичите или да сгънете краката си, така че да се озоват около шията му. Не забравяйте безопасността – изключете мотора.  

Другата добра поза е, когато той седне на предната седалка, а тя върху и с гръб към него. Тази поза е идеална за анално проникване, особено ако краката ѝ са между неговите. По този начин контролът е изцяло в ръцете на дамата и тя контролира ритъма и проникването. Освен това G-точката се стимулира още повече, защото и той и тя имат достъп до клитора.

Класическата Яб-Юм тантрическа поза е идеална за предната седалка. Партньорите застават с лице един към друг, като единият е възседнал другия. Мъжът сяда в поза лотос, а жената е отгоре с крака, обвити около него. Това със сигурност не е най-удобната поза за кола, но нищо не пречи да опитате. Той може да седне на пътническата седалка, а тя – върху него. Ако сте паркирали някъде, където няма движение и няма кой да ви види, може да редувате бавни и бурни страсти.

Седите и се наслаждавате на сливането на телата си. Ако сексуалната ви енергия започне да намалява, веднага може да раздвижите таза си, за да я засилите. Това е една от най-интимните пози, защото телата ви са близо едно до друго и сте лице в лице. Освен това, ръцете ви са свободни и можете да стимулирате ерогенните зони на партньора си. Позата е идеална за изграждане на връзка и хармония, понеже дишането и емоциите ви са в синхрон. Ако жената е тази, която задава темпото, проникването е по-активно, а оргазмът – уникален.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448