Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и как отбелязаха годишнината от брака им

Любопитно 14.04.2021 18:04 Снимка: ДНЕС+

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и как отбелязаха годишнината от брака им

Хю Джакман не е от мъжете, които крият чувствата и емоциите си публично. Точно обратното - актьорът не е спирал да показва привързаността си към своята половинка на обществени места.

Звездата от "Х-мен", който е на 52 г., и 13 години по-възрастната от него Дебора-Лий Фърнес са истинско доказателство, че възрастта няма значение, когато двама души се обичат и уважават толкова много. Актьорите се срещат на снимачната площадка на телевизионния сериал Correlli и се женят на 11 април 1996 г. в родната им Австралия.

Тази година те отпразнуваха 25 години брак, а Хю Джакман не пропусна да отбележи случая с поредица от снимки от сватбения им ден и няколко мили думи за жена си.

"Да бъда женен за теб, Деб, е толкова естествено, колкото и дишането", написа той в Instagram. "От момента, в който се срещнахме, знаех, че съдбата ни е да бъдем заедно. За тези 25 години любовта ни само се задълбочи. Забавленията и приключенията станаха по-вълнуващи. Все повече се учим един от друг. Завинаги ще бъда благодарен да споделяме любовта си, живота си и семейството. Това е само началото. Деб, обичам те от цялото си сърце."

Очевидно любовта им е взаимна и дълбока, защото и Дебора-Лий Фърнес винаги е заставала плътно до съпруга си, припомня Page Six. Тя защити Джакман от слухове за сексуалността му и много пъти е казвала, че е, меко казано, "късметлийка" да бъде омъжена за холивудската звезда./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448