Хороскоп за месец декември 2023 г.

Любопитно 29.11.2023 22:17 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за месец декември 2023 г.

Овен

През декември нещата ще се нареждат така, че ще можете да реализирате всички свои желания и идеи, както и да покажете възможностите си. В средата на декември всичко ще се подрежда по-добре - тогава ще можете да озаптите своята кипяща енергия. Периодът е благоприятен за публични изяви и търсене на делови и творчески връзки зад граница. В началото на месеца не рискувайте да се опитате да натрапите своите идеи и стил на живот на партньорите си, за да не провокирате разногласия. Вашите съвременни и актуални идеи, заедно с нестандартното мислене, ще помогнат за успеха Ви в интелектуалните дейности. В края на месеца се възможни финансови затруднения и служебни неприятности.

Телец

През декември ще се радвате на един динамичен месец, но не всякога ща можете да използвате напълно неговата енергетика. Случващото се, заедно с дисбаланса в психоемоционален план, може да предизвикат у Вас духовни трансформации. Някои страни от живота Ви ще се нуждаят от промени, и това ще Ви носи неспокойство особено в началото на месеца. По същото време са възможни загуби и нестабилност в материалната сфера. В периода от 8 до 22 декември вътрешното прозрение ще помогне да се оправите със себе си, да вземате правилните решения и да се освободите от всичко, което Ви пречи да направите оптимален избор. По същото време може неочаквано да се влюбите и даже да пожертвате много в името на своята страст.

Близнаци

Декември за Вас ще е време на активен диалог с партньорите , а също и за сблъсък със съперници и опоненти. В много области това общуване може да се окаже изключително конструктивно. Наистина в началото на месеца може да се наложи да защитавате своята репутация и положение, тъй като действията Ви може да бъдат подложени на критика. След 10 периодът ще бъде творчески и интересен и ще имате срещи, които ще Ви помогнат да откриете нови сфери на дейност и по-грандиозни перспективи за развитие. Всъщност тогава трябва да сте готови за значителни промени в живота си: да промените стила, ритъма и навиците си, а може дори и своето местоживеене. В края на месеца жизнения Ви потенциал ще намалее и са възможни кармични срещи, които могат да Ви донесат големи проблеми.

Рак

Отнасяйте се по-грижливо към своето здраве, спазвайте режим и следете с какво се храните. В началото на месеца неразумните финансови разходи могат да станат повод за конфликти. След това нещата ще се хармонизират , ще станете по-търсени и даже може да Ви предложат по-изгодни условия, а интуицията ще помогне да направите правилния избор. Периодът ще е много подходящ за творчество, както и за провеждане на празненства. Жизненият Ви потенциал ще се повиши и ще можете да се самоутвърдите, да покажете успехите си, а и своите екстрасензорни качества. Ще може да дадете гласност и на своите изисквания. Само в отношенията с партньорите трябва да действате по-гъвкаво, заобикаляйки острите ъгли в общуването.

Лъв

Точно сега пред Вас може да се открият големи възможности за изява не само на талантите Ви, а и за показване на Вашите амбициозни цели. В началото на месеца са възможни конфликти и напрежение в отношенията с близките хора, а също и опасности по време на пътуване, но след това може да очаквате по-хармоничен период. Успехите ще Ви окрилят и дори ще сте склонни да поемете риск, за да намерите своя късмет. Освен това близките Ви могат да се окажат котвата, която да Ви задържа, но пък това няма да позволява активно да вървите напред. Не е изключено да получите предложение за работа в чужбина или в съвършено нова за Вас сфера на дейност. В края на месеца забавете активността и направете организация за посрещане на празниците.

Дева

Доминанта за Вас през декември ще бъде стабилността на положението Ви, както и близките перспективи в живота. За самоотвержената си работа в началото на месеца може да получите непредвидени възнаграждения, но непланирани разходи може да изразходват, а по-точно – да унищожат всички приходи. След това до Коледа месецът ще бъде по-спокоен и общуването може да се окаже много успешно. Има вероятност да получите необходимите гаранции, а също и да успеете да съгласувате натрупалите се и неотложните задачи с партньорите и работодателите. Това е време на успешно обучение, интелектуална дейност и преобразяване на своя дом. По време на Коледните празници и посрещане на Нова година биосферата ще Ви влияе по-хармонично на здравето и затова си осигурете време за почивка, за да можете да се възстановите за онова, което Ви предстои.

Везни

Края на годината за Вас ще бъде много позитивен както по отношение на здравето, така и за повишаване на доходите. В началото на месеца е добре да сте по-сдържани, защото може да очаквате провокации от страна на партньорите с цел достигане на открит конфликт. След това може да очаквате доста плодотворен период за комуникации и обсъждане на важни въпроси и правене планове за бъдещето. Умението да водите диалог, заедно с дипломатичност и обаяние, могат да Ви открият път към нови сфери на дейност и възможности за общуване с големи групи от хора. Ще можете значително да укрепите своето благосъстояние, както и да получавате изгодни предложения, подаръци и премии, а(ако имате интерес) и успешно да се реализирате в научната дейност. По време на празниците намалете ритъма си на живот и прекарайте повече от времето със своите близки.

Скорпион

Предстои Ви един напрегнат и много активен период, тъй като ще се наложи доста да поработите за укрепване на своето материално положение. Може да се наложи да се занимавате непривични неща, което при всички положения няма да Ви бъде по вкуса. Още в началото на месеца излишната суета и конфликтност може да се окажат причина за нервни сривове и умора. Средата на декември ще е по-хармонична и успешна във финансов план. Твърде вероятно е, да се почувствате напълно успешен и предприемчив човек, а това би Ви помогнало да се насочите към своя дейност като самостоятелно и независимо направление на работа и би дало възможност да изразите творческите си идеи. Оправданият риск ще Ви помогне да подобрите финансовото си положение. В края на месеца енергетиката Ви ще бъде още по-силна и действията Ви ще са още по-ефективни.

Стрелец

За представителите на Вашия знак декември ще е един от най-хармоничните периоди на годината и ще Ви открие нови, примамливи перспективи за живота. Ще усещате повече свобода за себеизява, но и ще се нуждаете от хармонична обстановка около себе си, а също и от искреност в любовните отношения. Позанимайте се със своята външност и се постарайте да пренесете любовните си отношения в света на романтиката, красотата и изискаността. Истината е, че здраво ще стоите на земята и затова ще можете да използвате своето вдъхновение за чисто практични цели, като се стремите стремите към най-доброто. В края на месеца ще можете да се радвате на резултатите на своите усилия.

Козирог

За Вас това може да бъде най-сложния месец през годината, тъй като смяната на Вашата енергетика неминуемо ще влияе на настроението и трудоспособността ви. Още в началото на декември деловите Ви усилия може да доведат до нервен срив и хаос. Към интензивна работа и активно общуване ще е добре да преминете към края на първата десетдневка, когато ще сте в състояние правилно да приемате постъпващата информация и да подбирате подходящи моменти за своите действия. Може също и да очаквате предложение за по-доходна и по-престижна , даже ръководна работа. Бъдете подготвени за големи промени в живота си. В края на месеца нещата така ще се подредят, че ще можете да контролирате не само своя живот, но и живота на хората, които са около Вас.

Водолей

Края на годината за Вас може да се окаже изключително позитивен и многообещаващ, тъй като ще се появи възможност да укрепите своите позиции, да вземете важни решения , а също и да избирате между постъпващи предложения. .Истината е, че в началото на месеца ще трябва стриктно да контролирате движението на своите финанси, тъй като може да станете жертва на измама, прекалено натрапчива и заблуждаваща реклама, или да се увлечете по предложения, които всъщност да са неизгодни. Средата на месеца ще бъде много позитивен хармоничен период, когато ще може да се справите с всички предизвикателства и натоварвания, ще имате нови и перспективни делови контакти. Смело гледайте в бъдещето и премерения риск може да донесе радикални промени в живота Ви.

Риби

За Вас започва период на снижаване на жизнените сили на организма, и това ще е причината да не може напълно да с изявите. В началото на месеца вялост и апатия могат сериозно да Ви попречат в работата и да предизвикат раздразнение и недоволство у колегите. Към средата на месеца вече ще може да се справяте с натоварванията, благодарение на умението да заобикаляте острите ъгли, и изцяло ще можете да привлечете вниманието със самобитния си талант. Това е изключително благоприятен период за творчество и духовно усъвършенстване, а също и да представите творческите си проекти зад граница, и да намерите спонсори, покровители и последователи. В края на месеца ще почувствате прилив на сили, макар че кариерата Ви може да се окаже под заплаха...

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161