Хейли Матърс, Евън Макклинток и одобрява ли Еминем гаджето на дъщеря си

Любопитно 21.07.2021 14:10 Снимка: ДНЕС+

Хейли Матърс, Евън Макклинток и одобрява ли Еминем гаджето на дъщеря си

Хейли Метърс, 25-годишната дъщеря на рапъра Еминем, е доста активна в социалните мрежи и се радва на завиден брой последователи.

Тя често споделя с тях модните си съвети, емоциите си, свързани с пътуване или просто секси снимки, които никога не остават незабелязани.

Сега завършилата психология млада дама наруши принципите си и публикува снимка с приятеля си Евън Макклинток, която предизвика доста коментари сред нейните над два милиона почитатели.

"Рядко споделям, но когато го направя, се радвам, че е с вас", написа тя. Братът на Еминем - Нейтън Кейн Матърс, коментира публикацията, като написа само "Моят приятел Евън", с което даде да се разбере, че нейното семейство одобрява дългогодишната ѝ любов.

Естествено, феновете не пропуснаха да се пошегуват как Евън трябва да се държи, когато е около известния баща на приятелката си. "Той трябва да се страхува да направи нещо нередно, когато е близо до баща ѝ", коментира един от последователите.

Хейли и Евън са връстници и излизат от 2016 г. Учили са заедно в Мичиганския университет. Пред Daily Mail Хейли споделя, че баща ѝ, с когото не крие, че са много близки, одобрява връзката ѝ с МакКлинток. Източник, близък до двойката, също е потвърдил пред изданието, че семейството й е приело Евън.

"Семейството на Хейли приветства Евън, те са фантастична млада двойка, които предпочита уютните вечери, вместо нощните партита", споделя източникът, цитиран от Page Six./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448