Хари и Меган срещу Уилям и Кейт

Любопитно 02.12.2022 11:09 Снимка: ДНЕС+

Хари и Меган срещу Уилям и Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са на първото си - и дългоочаквано от цяла Америка, посещение в САЩ от 2014 г. насам. Бостън тръпне от вълнение за срещата си с кралските особи, самите принц и принцеса на Уелс очакват това да е "техния Супербоул". Какво би могло да се обърка?

Точно ден, след като пристигнаха отвъд Океана, се появи първият тийзър на документалното риалити за принц Хари и Меган Маркъл. И много хора видяха в този факт целенасочени действия от страна на херцозите на Съсекс.

Дали това е така, или е просто решение на Netflix да използва момента, за да спечели повече внимание на продукцията си, няма как да знаем. Факт е обаче, че от малкото първи кадри от видеото можем да кажем, че то едва ли ще е много ласкаво по отношение на Уилям, Кейт и целия британски кралски двор.

Кръстено с простичкото Harry & Meghan ("Меган и Хари") - едва ли някакво по-художествено заглавие щеше да върши по-добра работа, то ни показва интимни моменти от живота на двойката.

Виждаме лични видеозаписи, сред които са такива от сватбата им през 2018 г., от пътуването им до Африка, както и от бременността на Меган. Репликите в тийзъра са малко. Принц Хари казва, че никой не знае какво се случва зад затворените врати (вероятно има предвид живота в кралския двор) и че е направил всичко, за да защити семейството си.

Меган пък заявява: "Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да научите нашата история от нас самите?" Пресрийлийзът на Netflix обещава в шестте серии на поредицата да видим подробности за началото на връзката им, както и разкази от техни близки, които досега не са говорили публично.

Премиерата на Harry & Meghan се очаква този месец в Netflix, макар че все още няма точна дата. Междувременно следим какво се случва с посещението на Уилям и Кейт в САЩ.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482