FIFA 22, Алекс Скот и първата англоговоряща жена коментатор в играта

Любопитно 26.07.2021 17:26 Снимка: ДНЕС+

FIFA 22, Алекс Скот и първата англоговоряща жена коментатор в играта

Всяка година феновете на футбола поглеждат с интерес към видеоигрите, защото се надяват, че новите версии на симулаторите, които EA и Konami ще предложат, ще са още по-добри.

И повечето случаи е точно така. Само след няколко месеца (на 1 октомври) на пазара ще бъде пусната FIFA 22. Вече обърнахме внимание на повечето нови неща, които ще ни предложи, но отново оставаме приятно изненадани.

Сега разбираме, че в новата версия ще бъде добавен коментатор жена. Това ще бъде Алекс Скот и нейният коментар ще бъде наличен само на английски език. Тя ще бъде така нареченият гол коментатор и ще чуваме гласа ѝ по време на мач, когато в друга среща бъде отбелязан гол.

В Twitter Скот написа, че е много радостна от присъединяването ѝ към FIFA 22 и е сигурна, че може и да е първата жена, част от играта, но със сигурност няма да бъде последната. 

Всичко това е част от обещанието на EA Sports, че ще има промени при коментаторите. Алекс Скот заменя досегашния коментатор, който ни уведомяваше за голове в останалите мачове - Алан Макинали. Миналата година популярното дуо коментатори Мартин Тайлър и Алан Смит бяха сменени от Дерек Рей и Лий Диксън.

Именно във FIFA 21 за първи път в историята на играта беше добавена и жена коментатор в лицето на Нира Хуанра (Nira Juanra), която попълни испанската част от екипа, пише EssentiallySports./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448