Ева Лонгория по бикини - топ формата на актрисата е неоспорим факт

Любопитно 21.09.2022 17:02 Снимка: ДНЕС+

Ева Лонгория по бикини - топ формата на актрисата е неоспорим факт

Горещите вечери с коктейл в ръка и малко дрехи по тялото са вече приятен спомен, който ще ни топли през все по-наближаващата есента и не толкова далечната зимата. Въпреки това има хора, в които лятно настроение все още ври и кипи. А за Ева Лонгория изглежда няма сезон, който да й попречи да облече банските и отново да ни демонстрира страхотната си форма.

Не можем да отречем, че 47-годишната Ева изглежда повече от отлично в късното черно горнище и черните бикини, които носи. Не само феновете на звездата от "Отчаяни съпруги" се усмихват, когато гледат снимката ѝ в Instаgram, която качи в неделя, 18 септември. Самата тя носи широка усмивка на лице, наслаждавайки се на почивката си в Испания. Актрисата позира пред два шезлонга и зелени палми на фон. Как да не поискаме да сме и ние там? 

Малко след като публикува снимката, Ева Лонгория качи стори с четиригодишния ѝ син Сантяго, който целува по бузата, пише Daily Mail.

Да, очевидно си прекарва страхотно. Но изглежда не всичко е напълно перфектно. Актрисата разкрива, че си е изгубила гласа: "Честита неделя, все забравям, че нямам глас. Не съм губила гласа си от пет години. Не помня последния път, когато това стана".

"Няма го, да се надяваме, че ще се върне, светът има нужда от моя глас. Шегувам се, разбира се, но наистина имам нужда от гласа си тази седмица, имаме много репетиции и трябва да говоря", допълва тя и уточнява, че не е болна и няма коронавирус.

Въпреки това загубата на гласа ѝ не помрачава лятното ѝ настроение, защото "всичко върви добре в Испания и аз съм щастлива, благодарна и благословена."

Забавленията на Ева Лонгория не спират. Миналата седмица тя сподели серия от снимки в Instagram, на които танцува в ресторант на плажа със сина си. Видяхме я с мек златист загар и отново в перфектна форма в атрактивен бял бански. "Моят малък партньор в танците", озаглави публикацията си тя.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648