Ева Лонгория откровено за Виктория Бекъм

Любопитно 06.06.2023 15:04 Снимка: ДНЕС+

Ева Лонгория откровено за Виктория Бекъм

За никого не е тайна, че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са близки. Но в интервю за The Times 48-годишната актриса от "Отчаяни съпруги" решава да даде някои подробности за това колко точно са близки двете и да разясни за дългогодишното си приятелство с 49-годишната звезда от Spice Girls. Ева Лонгория разкрива, че двете са изградили специална връзка, която е останала силна през годините.

"Ние сме като грахчета в шушулка", казва Лонгория, описвайки приятелството им. "Иска ми се хората да знаят колко забавна, чаровна и умна е Виктория", добавя тя. "Тя е най-забавният човек. Мисля, че тя е интроверт, но с мен е екстроверт. Ние сме неразделни."

Лонгория се запознава с певицата покрай бившия си съпруг Тони Паркър, който е приятел с Дейвид Бекъм. След като семейство Бекъм се мести в Лос Анджелис, двете двойки започват да излизат и се забавляват страшно много. Актрисата отбелязва, че Дейвид "е невероятен готвач".

И тъй като двете с Виктория се сближават, след поредното преместване на семейство Бекъм, приятелките започват да планират срещи в Лондон или Париж - любимият град на Лонгория.

"През цялото време преспиваме една друга в домовете си, най-вече в тяхната ферма или в Лондон. Обикновено просто бръщолевим цяла нощ за какво ли не", признава актрисата.

"Тя е изключително лоялна", продължава Ева Лонгория. "Никога не е имало момент, в който да не мога да й се обадя и тя да не е на разположение. И двете постоянно летим, за да се видим.Тя ми дава майчински съвети и бизнес съвети."

Приятелството им се развива до такава степен, че Виктория прави Лонгория кръстница на 11-годишната си дъщеря Харпър Бекъм, която актрисата описва като "мила и красива млада дама".

Виктория Бекъм пък от своя страна прави най-важните рокли за сватбата на Ева Лонгория с настоящия ѝ съпруг Хосе Бастон и изиграва специалната роля да бъде на непрекъснато разположение на булката при подготовката и по време на сватбата.

"Нейно дело е тоалетът за гражданския ми брак, сватбената ми рокля и роклята за афтърпартито", казва Лонгория. "Тя носеше всичко. Искам да кажа, тя буквално носеше всичко необходимо със себе си. Обличаше ме, закопчаваше обувките ми, защото не можех да се навеждам, закопчаваше ципа на роклята си, когато се напиех. Тя казваше: "Знам ролята си." Тя е най-добрият приятел", категорична е Ева Лонгория.

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194