Ема Корин, кучето ѝ Спенсър и как хората разпознават него, но не и нея

Любопитно 15.01.2021 11:25 Снимка: ДНЕС+

Ема Корин, кучето ѝ Спенсър и как хората разпознават него, но не и нея

Едва ли има актьор, който да не мечтае и да чака за ролята, която ще му даде летящ старт в кариерата. Подобно нещо не се случва чак толкова често, но пък и не е просто финкция.

Добър пример е Ема Корин, която се прочу с ролята си на принцеса Даяна в последния сезон на The Crown. И в случая не говорим само за това, че е получила шанс за изява в известен сериал с много почитатели, защото много критици останаха доволни от представянето ѝ.

В крайна сметка, да се изиграе реална историческа личност, било то и в сериал, в който повечето сюжетни линии са измислени, не е никак лесно. Затова и след като Ема Корин вече го направи, поне към момента бъдещето й на изглежда светло.

В подкаста на Variety и iHeartRadio - The Big Ticket, Корин казва, че покрай участието си в The Crown  е станала доста известна и разпознаваема, но всъщност истинската звезда е кучето

Заради пандемията и няколкото затваряния на Великобритания, Корин прекарва повечето си време у дома. Но когато ѝ се налага да излиза навън, всички забелязват не нея, а кучето ѝ Спенсър.

Дори ѝ се е случвало да се разминава с хора, които разпознават него и го викат по име, но не и нея. А това, и ние го знаем, реже егото на един актьор по-сигурно и от бръснач. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.75979
GBP GBP 1 2.2671
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18124
USD USD 1 1.62525