Джулиана Гани с райска почивка посред есен - вижте как я глези мъжа ѝ

Любопитно 01.10.2020 11:05 Снимка: ДНЕС+

Джулиана Гани с райска почивка посред есен - вижте как я глези мъжа ѝ

Пловдивската силиконка Джулиана Гани не може да се оплаче от липса на мъжко внимание. Дори и след като стана майка и пое сама грижите за малкия Давид, Джулката продължава да се глези като принцеса или по-скоро - да се оставя да я глези любимия мъж до нея - Илиян.

 Едрогърдата фурия надълго и широко показа на феновете си как я глезят  в хотела, в който е отседнала в турския курорт Бодрум.

Гани и любимият й Илиян заминаха на почивка без бебето, което повериха на баба му Екатерина.

 Освен на уникална гледка, Джулката и фитнес инструкторът ахнаха и от богатото меню, с което ги посрещат всяка сутрин, обед и вечер. Впечатлената силиконка направи не едно и две сторита в Инстаграм, за да покаже на почитателите си какви изкушения застрашават топ формата й.
"Доста се затруднявам със закуската, защото тук има твърде много неща, вижте за какво става въпрос... Даже не мога да я заснема цялата! Но сектора с плодовете и ядки определено ще е любимият ми. Тук мога да си правя и смутита", възхитена бе Гани, а след това попита последователите си, според тях Илиян каква храна ще избере за себе си.

Любимката на "ВИП Брадър" се разписа и с няколко горещи кадъра по бански, които са от шезлонг-мрежа разположена в самото море. Блондинката обаче призна, че нещото, което я притеснява е, че тя не може да плува за разлика от нейния Илиян. "Тук обаче се чувстваме в Рая", категорична бе тя.

Докато релаксира фурията бе сюрприйзирана и с парчето на гръцкия зипълнител Агатангелос, в което и тя има дейно участие като певица. "Сигурно Илиян им е подшушнал, за да я пуснат и да впечатлят силиконката", коментираха в социалната мрежа последователите й. /zajenata

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448