Джерард Бътлър, "Гренландия: Последно Убежище" и пропускането на кино премиерата на филма в САЩ

Любопитно 02.10.2020 10:06 Снимка: ДНЕС+

Джерард Бътлър, "Гренландия: Последно Убежище" и пропускането на кино премиерата на филма в САЩ

Джерард Бътлър определено е сред най-харесваните чуждестранни актьори в България, защото филмите му се радват на сериозен интерес у нас.

Възможно е част от причината да фактът, че актьорът все по-често идва, за да снима тук. Към момента не знаем дали и кога ще го направи отново, но се надяваме да е скоро.

От MovieWeb пък разбираме, че следващият филм на Бътлър е сериозно засегнат от пандемията. "Гренландия: Последно Убежище" трябваше да се завърти по кината в САЩ преди няколко месеца, но премиерата беше отлагана на няколко пъти.

В крайна сметка продуцентите са взели решение филмът да пропусне кината като цяло и да бъде достъпен за стрийминг в Amazon Prime. За щастие това не се отнася за България, защото филмът вече е по кината у нас.

А и през последните седмици "Гренландия: Последно Убежище" се завъртя и по кината в страни като Белгия, Франция, Унгария и Полша, като до момента е отчел приходи, надхвърлящи 17 милиона долара.

Иначе, сюжетът е до болка познат, дори изтъркан. Бътлър влиза в ролята на мъж, който е готов на абсолютно всичко, за да отведе семейството си на безопасно място, защото към Земята са се насочили безброи огромни парчета от комета, които застрашат човечеството.

Единственият начин да го направи е като стигне до Гренландия, защото там се смята, че се намира единственият сигурен бункер. Както казахме, нищо ново под слънцето, но е поредният случай, в който филм става достъпен за стрийминг и пропуска кино премиера, което оформя тенденция./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448