Дрейк, Адонис и видеото, в което синът на звездата показва завидни баскетболни заложби

Любопитно 08.04.2021 13:06 Снимка: ДНЕС+

Дрейк, Адонис и видеото, в което синът на звездата показва завидни баскетболни заложби

Подобно на редица известни личности, и рап звездата Drake рядко споделя в социалните мрежи снимки или видеа с 3-годишния си син. Затова и когато го направи, е цяло събитие.

34-годишният изпълнител на хита "Toosie Slide" показа за първи път кадър със сина си Адонис миналата година. Той е от връзката му с бившата френска звезда от филми за възрастни Софи Брюсо. Тогава малкият е на една година и го видяхме да играе с топка в басейна.

Днес Адонис вече има свой профил в Instagram. Наскоро именно там попаднахме на очарователно видео, в което той показва завидни заложби по баскетбол. Като се има предвид какъв голям почитател е баща му на същия спорт, предполагаме, че именно той е качил записа. 

"Просто съм развълнуван", казва Drake за бащинството. И добавя, че влага в него всичко, което е научил от родителите си, включително търпението и безусловната любов.

За дебютната снимка със сина си в социалните мрежи музикантът уточнява, че това е била спонтанна постъпка, която не е обсъждал с някого или пък е планирал.

"Беше чудесно просто да я споделя със света", цитират звездата от People. Тогава току-що се бил събудил и просто поискал да го направи. А днес вече имаме десетки кадри на баща и син, които няма да ни омръзне да гледаме./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77625
GBP GBP 1 2.25344
RON RON 10 3.97018
TRY TRY 10 2.02274
USD USD 1 1.63176