Доли Партън се ваксинира срещу коронавируса с песен

Любопитно 03.03.2021 16:12 Снимка: ДНЕС+

Доли Партън се ваксинира срещу коронавируса с песен

75-годишната звезда на кънтри музиката адаптира една от най-известните си балади, възпявайки ваксините преди да получи своята първа доза от препарата на Moderna. С мелодията на Jolene Партън изпя: „Ваксина, ваксина, ваксина, ваксина, моля ви, моля, не се колебайте. Ваксина, ваксина, ваксина, ваксина, защото след като умреш, ще е малко късно”.

Партън подпомогна финансирането на ваксината на Moderna, след като дари 1 милион долара на медицинския център на университета Вандербилт в Нешвил, Тенеси.

“Толкова съм развълнувана. Чаках известно време “, каза певицата на феновете във видео, публикувано от университета. „Вече съм достатъчно възрастна, за да се ваксинирам и достатъчно умна, за да го направя”, сподели певицата.

„Опитвам се да бъда забавна, но съм сериозна по отношение на ваксината. Мисля, че всички искаме да се върнем към нормалното, каквото и да значи това. Струва си, ако зависи от една инжекция. Така или иначе просто исках да насърча всички, защото колкото по-скоро се почувстваме по-добре, толкова по-скоро ще се върнем към нормалното си състояние”.

Партън си постави маска преди лекарят да влезе при нея, а медикът – неин приятел я похвали, че призовава другите да се ваксинират.

Звездата на кънтри музиката е поредната знаменитост, която публично се ваксинира, подобно на Елтън Джон, Майкъл Кейн, Дейвид Атънбъроу и други./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448