Добри родители ли са Меган и Хари?

Любопитно 17.09.2021 12:05 Снимка: ДНЕС+

Добри родители ли са Меган и Хари?

Наскоро се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл са уведомили кралицата за намеренията си да пътуват до Острова, за да може тя най-сетне да види на живо внучка си Лилибет Даяна, която се роди в началото на юни.

Засега не е ясно дали плановете им ще се осъществят и дали ще се съчетаят с така желаното кръщене на малката, което да се проведе в Уиндзор. Но междувременно друг се изказа дали херцогът и херцогинята на Съсекс са добри родители и дали вземат правилните решения за своите деца.

Томас Маркъл даде поредното си телевизионно интервю, в което не пести критики за дъщеря си и зет си. Според него, Арчи и Лилибет са "лишени" целенасочено от възможността да виждат роднините си, а това е "ужасно несправедливо" от страна на Хари и Меган.

И той визира не само себе си, защото не е виждал нито едно от внучетата си, но и принц Чарлз, и кралицата, които не са имали възможността да се запознаят с Лилибет и може това да не се случи скоро.

Томас Маркъл е категоричен, че дъщеря му е виновна за това, че не е виждал внуците си. Но засега той ще чака търпеливо тя да се вразуми, без да предприема съдебни действия, защото не смята, че децата трябва да се използват като пешки. Не скри обаче, че с него са се свързали няколко адвоката, които са му предложили про боно да му издействат право да вижда внуците си.

Засега подобна привилегия има само бившата му съпруга Дория Рагланд. Но Томас е категоричен, че за Арчи и Лилибет би било по-добре, ако Хари и Меган се върнат на Острова и към задълженията си в кралския двор, Тогава всички ще имат по-голяма защита, а и може да се помирят с кралицата и принц Чарлз, цитират го от Daily Mail.

Освен като родител, господин Маркъл си позволява да прави оценка на принц Хари и за ролята му на съпруг. Според него, той се е провалил, защото не е успял да опази психичното здраве на съпругата си и е направил грешката да не я заведе веднага на лекар. Томас също така разкри, че херцогът не си е направил труда да му поиска ръката на Меган. А за нея пък е категоричен, че тя е на 100% контролираща във връзката им./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448