Деми Ловато, Unidentified With Demi Lovato, извънземните и новото занимание на певицата

Любопитно 14.05.2021 14:50 Снимка: ДНЕС+

Деми Ловато, Unidentified With Demi Lovato, извънземните и новото занимание на певицата

Напоследък около Деми Ловато все се случва нещо. Нов албум, документална поредица за нея, участие в сериала Hungry. Дотук добре, все пак това е работата на Деми, която е и певица, и актриса.

28-годишната звезда обаче има и други доста любопитни интереси, сред които вече от много време са и извънземните.

Затова може и да не е чак толкова голяма изненада, че в новото шоу на Peacock TV Деми ще търси истината именно за съществуването на НЛО. Новината съобщи самата тя в профила си в Instagram. А компания в новото занимание ще ѝ правят нейният добър приятел Матю и сестра ѝ Далас. 

Феновете на Ловато в социалните мрежи знаят, че тя неведнъж е давала знак, че темата за извънземните живо я интересува. Още през януари Ловато направи видеоклип от странно наблюдение в небето и го сподели в своя Instagram. „Те идват“, написа тогава звездата.

В новата поредицата на Peacock TV, озаглавена Unidentified With Demi Lovato, Ловато ще търси отговор на въпроса съществуват ли извънземните и дали са посещавали Земята. За целта тя ще разговаря с експерти, ще разследва съобщения на очевидци и правителствени доклади, и ще посещава известни НЛО обекти, пише People.

Датата, на която ще стартира поредицата, все още не е оповестена, но явно и това ще стане скоро, защото самата Деми Ловато написа, че няма търпение да сподели повече. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386