Давид Гета прави втори концерт от покрив на небостъргач

Любопитно 29.05.2020 11:29 Снимка: ДНЕС+

Давид Гета прави втори концерт от покрив на небостъргач

Давид Гета ще е домакин на епично танцово онлайн парти от емблематичен покрив на небостъргач в Ню Йорк, предаде Си Ен Ен.

Световно известният диджей ще върти класическите си хитове в събота вечерта от емблематичния покрив в Ню Йорк, всичко това в опит да събере пари за благотворителни организации, борещи се с коронавируса.
Събитието, United At Home, ще се предава на живо по всички социални канали на Гета. Местоположението ще остане тайна за феновете до началото на събитието, но диджеят каза, че „ще бъде много специално“.


Това е вторият концерт на покрив, на който Гета е домакин, за да събере пари за благотворителни каузи по време на пандемията. Първият беше в Маями миналия месец и събра 750 000 долара за хранителната банка в Южна Флорида и Световната здравна организация. Феновете могат да очакват да чуят класически негови изпълнения по време на близо двучасовия сет, както и нова музика.
Гета е убеден, че хората се нуждаят от музика сега повече от всякога.
“Всичко, което мога да направя, е да се опитам да помогна … Очевидно е много труден момент за всички. Ще преодолеем всичко това заедно. Това наистина е момент, който показва как светът трябва да се обедини и това винаги е била целта на музиката ми, да събирам хората … всички сме еднакви пред тази болест”./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81263
GBP GBP 1 2.16941
RON RON 10 4.04431
TRY TRY 10 2.27277
USD USD 1 1.6627